Reparatii Frigidere de TOP

In calitate de service frigidere, clima auto, aer conditionat si automatizari obiectivul nostru principal este satisfacerea nevoilor clientilor. De aceea, am investit in personal calificat, cu studii in domeniul reparatiilor de electrocasnice cum sunt frigiderele, aparatele de aer conditionat.

Scopul nostru este imbunatatirea constanta a serviciilor de reparatii pe care le oferim si a relatiilor pe care le cladim cu ai nostrii clienti. In timp, ne-am extins si am angajat specialisti in reparatii, atat pentru aparate frigorifice, pentru si aparate de aer conditionat. Interventiile sunt executate de personal calificat cu scule si dispositive specifice domeniului frigotehnic si se asigura garantie atat pentru piesele inlocuite cat si pentru manopera.

Ce ne recomanda

O data cu experienta acumulata, am descoperit si care sunt punctele noastre forte. Cu ajutorul clientilor multumiti si recomandarilor acestora putem sa prezentam succint ce ne recomanda: calitatea lucrarilor, profesionalismul echipei si recomandarile clientilor.